I've got a dog and she's cuter than yours

Trasigt hörnskåp, blåbärssoppa och en trasig slips [Gammalt och opostat]

Kategori: Allmänt

Idag har mormor och morfar + hundar varit här, och Fia, som nu är i tonåren, försöker ta rang över den sjukaste av mormors hundar, så vi har fått vakta dom 2 för fullt idag, men det gick faktiskt bra. Om man inte räknar med att Vilma nu är livrädd för Fia och bara vågar sitta uppe i någons knä...

Anyways, jag tänkte berätta om gången då morfar skulle passa Fia själv första gången, då var Fia 5 månader tror jag, men det har alltid känts som att hon är äldre än hon är.

Till en början var Fia lugn och mysig, men efter ett tag kommer hon igång, och i detta fallet hittade hon en gummiboll som hon hystade runt i deras sommarstuga. Plötsligt rullade bollen in under mormor och morfars gamla hörnskåp, och Fia började bita och riva på kanten, när morfar upptäckte detta var då kanten helt fårad och den blåa färgen var som bortblåst. Lägg även till en platt hund som ligger och piper framför skåpet så ser du ungefär ur morfars ögon!

Så det var första gången.

Andra gången var hemma hos mormor och morfar i deras vanliga hus, även denna gång skulle morfar själv passa henne.
Denna historien är kort.
Mormor och morfar har nästan som en korridor i sitt hus, med en lång och gammal matta på golvet. Denna dagen var morfar sugen på blåbärssoppa, men var även finklädd då de skulle på födelsedagskalas senare. I alla fall kom morfar gående med en skål blåbärssoppa på en bricka, då kommer Fia och hoppar upp, puttar på brickan så att blåbärssoppan sölar ner både morfars fina skjorta, slipsen och den gamla mattan. Morfar springer då ut i köket och hämtar papper för att torka mattan, när han kommer tillbaka slänger sig Fia och biter tag i slipsen, som går sönder.

Så varken morfar eller kusin Elin vill passa Fia längre, men varför Elin inte vill passa Fia, det tar vi en annan gång...

Kommentarer

 • josephine- tävlingar på bloggen! säger:

  kikar in på din blogg hoppas du kikar in på min! :P

  2011-04-22 | 17:33:58
  Bloggadress: http://twinblogg.blogg.se/
 • Alex, Twilight Suger säger:

  Hej och tack för din kommentar. Den var riktigt roande. Är du sugen på att gästblogga? Släng iväg ett mail till mig om du skulle vara intresserad. Ha det så bra!

  twilightsuger@hotmail.com

  2011-05-02 | 23:53:46
  Bloggadress: http://twilightsuger.blogg.se/

Kommentera inlägget här: