I've got a dog and she's cuter than yours

dött

Kategori: Träning

var det här... japp.

Fia har blivit VÄLDIGT mycket lugnare nu ett tag efter operationen, vilket är ett stort plus, hungern som tenderar att öka efteråt har jag inte märkt av, hon är lika hungrig nu som hon var innan, dvs. väldigt hungrig. Det är väldigt lätt att hålla koll på hur mycket Fia äter, eftersom hon äter upp allt direkt när man ställer ner skålen.

Fia äter 2 mål om dagen, frukost mellan 7 och 8 på morgonen, och middag mellan 5 och 6 på eftermiddagen.
Morgon:
• 62,5 g Vom og Hundemat Kylling med Laks - färskfoder
• 1 dl BRIT care Adult Medium breed
Kväll:
• 62,5 g Vom og Hundemat Kylling med Laks - färskfoder
• 1 dl BRIT care Adult Medium breed - torrfoder

Hon äter alltså hälften av varje. Hennes mage fungerar bra (vilket har varit ett problem tidigare) och hon gillar maten (också ett tidigare problem), men samtidigt utan att vara för dyrt eller ta för mycket plats.Fia som är osäker och skäller på främmande människor (om ni nu glömt det) har även bättrats på den fronten. När det kommer gäster så sätter vi henne antingen på sitt-stanna-kvar några meter från dörren, eller stänger in henne i sin transportbur som står i samma rum. I båda fallen känner hon sig trygg, för om hon sitter så har hon en uppgift att sköta och vi säger på så sätt att vi tar hand om situationen, att det inte är hennes ansvar. Och om hon sitter i buren så vet hon att människorna inte kommer att komma fram till henne, och slappnar då av helt.

Så ja, just nu går det väldigt bra med Fia, och jag tror allt att hon kommer att bli en väl fungerande familjehund, för ja, hon är ju inte klar än, hon är ju bara 2 år än så länge!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: